Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /home/id06185/domains/wijnhuiswest.nl/public_html/system/library/encryption.php on line 8 Proeverijen algemene informatie

Proeverijen algemene informatie

Wijnhuis West organiseert proeverijen in verschillende vormen. We houden assortimentsproeverijen. Voor een schappelijke prijs kan men een tiental wijnen proeven. Denk aan 'Zomer Wit en Rosé' of 'Oude wereld ontmoet Nieuwe Wereld'. In een ontspannen sfeer leert men wijnen kennen. Zo is er (live) muziek en worden er lekkere bijpassende hapjes geserveerd. Toegangskaarten liggen ergens tussen de 10 en 30 euro, afhankelijk van de te proeven wijnen. Daarnaast worden deelnemers in staat gesteld de wijnen met aantrekkelijk kortingen te kopen of te bestellen. Om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen te komen, vinden deze proeverijen vaak op zondagmiddag plaats. Laat je email adres achter als je op de mailinglijst voor proeverijen gezet wilt worden.

Naast deze assortimentsproeverijen organiseren wij ook meer specialistische proeverijen. Het aantal deelnemers is ook beduidend lager: 8-16. De entree ligt tussen de 30 en 500 euro. Bij sommige proeverij is het soms mogelijk per (half) glas te betalen. Deze proeverijen vinden doorgaans in de avond plaats.Laat je email adres achter als je op de mailinglijst voor proeverijen gezet wilt worden. NB. Kaarten voor deze proeverijen worden vooraf betaald in de winkel of online. Een lijst met toekomstige specialische proeverij is zie je hier.

Als laatste kan Wijnhuis West proeverijen voor jou en je vrienden of werknemers organiseren.  Minimaal aantal deelnemers is 9. De proeverij wordt aan de hand van jouw wensen en budget samen opgezet. Proeverijen op locatie zijn bespreekbaar. Loop binnen of bel ons voor meer informatie. Mailen kan ook.